Hjulhus Tripp 3 -22

Hjulhus Tripp 3 -22

Trippen gick till Dalarna och Vår väg.. Siljan runt 
9-12 juni Vi styrde huven via Sala-Avesta-Hedemora- Till Säters Camping som första mål, Mycket trevlig och välskött liten camping, där vi stannade några dygn.  Väl värd att besöka.. !  Det här blev bra,, Äntligen monterad.. Vi tog en gammal markkappa från vår husvagn, och fäste med sugproppar på husbilen så skönt att inte lilla Nelly kommer åt att smita under bilen, (Jo, hon sitter med lång-lina, fäst inne i husbilen)

12-14 juni Landat på Åmåsängsgårdens camping, strax utanför Mora, sol och regn avlöser varandra, så gäller att passa på att utforska nejden när det är uppehåll. Har nyss intagit den godaste stenungsbakade pizza jag någonsin ätit, wow vilken smak upplevelse fem stjärnor i kanten till den.

När Dalarnas blomster, samt Siljan visar sig som vackrast, i mitt tycke.. 


14-16 juni Nu har vi lämnat Åmåsängsgården/Mora bakom oss, vi tog vägen utanför all-fartsvägar neråt, på smala, krokiga, och sinsom dåliga vägar, många dalastugor o byar, (kartbilden stämmer inte riktigt med den väg vi körde) och hittat en fin camping i Sifferbo Dala Älv- på rekomendationer,, Här stannar vi är till på torsdag, då kör vi hem..