google-site-verification: google41b50b375d562d4e.html

GunSil Art -Abstrakta verk & foto

GunSil Art-Abstrakt, foto och figurativ konst. Alla verk är till salu, om inget annat anges. Du finner verken uppdelade i prisgrupper i menyn - under GunSil Art. 

Nedan: En beskrivning och ett urval av mina verk:

Välkommen, kul att du hittade hit! 

I undermenyerna finner du en samlad överblick av mina verk till salu. Tekniker: Akryl samt Akvarellmålningar. Alla verk är indelade i "grupper" i olika prisklasser, för enkelhetens skull.
Alla målningar är signerade av konstnären. Motiv målade på ark säljs o-inramade, alternativt inramade med enkel glas/ram. 
För beställning/köp av en målning kontaktar du konstnären - Gunilla Silfverhielm via e-mail: info.gunsilart@gmail.com.  Kunden står för frakten, såvida de inte hämtas på plats vid min ateljé.

 Godkänd för F-skatt

Jag använder akrylfärg av konstnärskvalité med god pigmentering som ger gott UV-skydd.  Vissa verk är skapade med mix/media/material, alt. med detalj-konturer med akryl-penna.  Alla dukar är av god kvalité av linne alt. bomull, uppspända på kilram.. Jag skapar även på 300-400 gr ark avsedd för akryl/akvarell i A3-format eller likvärdig storlek.

Klicka på en bild nedan, så kommer den upp i större format på din skärm, och du kan bläddra emellan dem.