Hjul-Kul Tripp 2 -2023

Hjul-Kul Tripp 2 -2023

Vår 2:a tripp börjar 25 maj med en Husbilsträff för Elnagh-bilar på Bogla ställplats utanför Tenhult. Efter ca 5 timmars köring är vi på plats, dagen före träffen..

På fredagen var vi 28 bilar och nästan 60 personer, åt, drack och lekte sällskapslekar i dagarna 2. Samt ett studiebesök på Fritid & Hobby i Tenhult, visning av nya bilar, verkstaden, frågestund och lunch. På kvällen gemensam middag och musikunderhållning

Den 29 maj lämnade vi Bogla-Tenhult, och styrde huven mot Öland och fina Eriksöre camping, strax söder om Färestaden. Här boar vi kvar till på torsdag. Nelly å husse ... de har fullt upp med att läsa in omgivningen Vi står på samma camping-tomt som när vi var här i sept. -21.  Nära Kalmarsund och fin sjöutsikt :) Men likaväl hade vi glömt att man inte skulle stå just där.. under en savande björk.. Nåväl, kanske kommer ihåg det till en annan gång då.. 

Vi tog en härlig promenad på sommarängen vid havet, en inspektion av agilitybanan och hundrastgården, för agilityn måste man ha en kod till hänglåset, som receptionen lämnar ut, men de hade gått hem, så vi testar i morgon ist. Nelly kom nog ihåg den vi testade för några veckor sedan, när vi var på Västkusten, hon visade att hon ville komma in.. Rasthagen med lekbollar att låna, den skippar vi, för det var alldeles för stor glipa vid grinden, för att vara helt säker..

Jisses vad jag är nöjd med Masa-täcket nu i dessa soliga tider. Det gör verkligen skillnad på inomhustemperaturen i bilen. Vindrutan är helt sval på insidan, till skillnad mot att använda jalusierna, då pulserar värmen genom vindrutan in i bilen.. Vid kylslagna nätter vänder man det bara ut-å-in

Din Titel

Här börjar din text. Du kan klicka här och börja skriva. Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo nemo enim ipsam voluptatem.