Hjulkul Höst tripp 2-22

18 sept. Första stoppet på vår hösttripp blev Husabergsudde, utanför, Askersund, vi var här förra året också. Naturligtvis lite Nivådricka" (i campingvärlden kallad Stödbensöl ) Nelly har gjort sig hemmastadd              Ser lite ensamt ut på ytan,, Men inom några timmar så kom 4 husbilar till.


19-21 sept. Idag blev det långkörning,, men via Jönköping och Kinna, inte som kartan visar. Kinna vars camping hade stängt, så vi drog vidare till destinationen Apelviken i Varberg. Lite mör, men nu stannar vi till onsdag. Blåser som attan, men vi har havsutsikt iaf Å Nelly har godkänt stället (hon sprätter alltid med bakbenen när nått är toppen ) Visst har vi det bra matte. .Å sedan kom hagen upp.. Vi tog en promenad ner till havet och njöt av utsikt och väder.. på Apelviken. Cirkus Olympia har kommit hit och förstört vår havsutsikt lite  ..


21-23 sept. Anlända till Haverdal utanför Halmstad, som bjuder på strålande sol och fin camping Så fin entré till servicehuset. Vi njuter av livet. Gott för alla två som fyrbenta.  Vi tog en promenad ner till havet, Haverdal Strandbad, via Trollstigen,, En hel massa troll bor där, Nelly, hon brydde sig inte alls om filurerna i skogen Finväder idag med!  Vilken dag det blev, Sol å.+ 18 gr i skuggan, trots att prognosen sa att dagen skulle bli molnig Nelly och jag njuter...


23-25 sept. Nu lämnar vi fina Haverdal, för färd till Skateholms camping i Skåne, lite shopping i Halmstad först, av våta och torra varor.. Installerade på Skateholms camping mellan Trelleborg å Ystad. Nu när bilen fått nivåklossar och hunden hage, så väntar gott innanför västen, men.. Vad händer... Pudeln har helt plötsligt fått för sig att hon ska ha Nivåkloss- ben, Pudeln lever upp till sin smarthet :)


Fortsättning kommer..