Konst och konstigt kors och tvärs

I huvudet på en konstnär :)

Jag gillar att utmana min konstnärliga nerv, så jag gör aldrig 2 likadana verk, snarlika må vara ok. . Eftersom jag jobbar mestadels på enbart känslan så går det inte på förhand att säga vad som kommer härnäst.. Mest utmanande så Med några undantag för figurativa motiv.

Däremot kan det bli ändringar i pågående projekt, blir jag inte nöjd med ett resultat, gör jag om tills det håller måttet.. Nedan.. exempel på några omgjorda i flera vändor 1 -2 -3  ..  Nöjd. Klicka på bilderna. så kommer de upp i sin helhet. 

Nedanstående verk är klara och publicerade tidigare..

Jag testar nya material och media (Kul) för att forma .. Från steg x till färdigt verk.

Mycket intressant material att jobba med, slutresultatet blev jag nöjd med.

Jag fortsätter utmana mig själv till nya höjder i måleriet. Varför stagnera i någon teknik man känner sig bekväm med,, Det blir lite tråkigt i längden i min värld. Jag försöker förnya och förädla min konst med uttryck och känsla. 

Ovan: Den här målningen började som alla andra, med en heltäckande färg/er över duken, åt ett håll, åt ett annat håll, någon mer färg kanske.. Nåväl,, Hmm man lever med en rörmokare, så vad månne det bliva, "rörinställning i abstrakta former såklart. Namnet var svårare att känna av.. Jag döper mina verk efter vad jag känner i dem. Denna fick helt sonika heta "Zonyrinten" mått 80x60 cm

Ovan: Det har blivit lite kul att leka med former, så den här fick helt enkelt titeln: Trubbel