Inredning Renovering 3,0

Inredning Renovering 3,0

2. Det ekar här hemma, ho ho, tomt på möbler Men snart så blir det ändring, byråerna vi lämnat in för ommålning, har kommit, och nya möbelbeslag är beställt. Möblemanget är aviserat till nästa vecka. Ska bli såå skönt att kunna använda vardagsrummet igen. Ett verk jag skapat tidigare, (GunSil Art) Titel: Ramverk, har jag skickat till  "Bestcanvas" för inramning  med skugg-ram. Den är jag mycket nöjd med, och den kommer att
 pryda en av väggarna i rummet..


Detta 1:a inlägg handlar om vår, nja inte årstiden, utan vår vinter's första renoveringen av vårt vardagsrum, egentligen den 2:a renoveringen av huset, men första för i år..

Jag 🥴 har funderat länge om att det faktiskt var dax för en uppdatering, jisses vi har bott här sedan 2009, och det är 11 år sedan vi senast förnyade inredningen, och då köket. Men som för många,, ska det bli nått gjort.. får kvinnan ta tag i uppgiften själv :) Här hemma är det förvisso bara jag som är data-kompatibel, så Jag har lättare att spåna runt och leta inspiration.

Det första vi gjorde var att lägga ut en annons på vår gamla skinnsoffa + glasbord som bortskänkes, det gick toppen, flera var intresserade, så den hämtades snabbt. Därefter var det mina stora Yuccapalmer som fick nytt hem. Skönt att bli av med dem, då jag har 3 st. till stora växter att möblera in..

Efter lite googlande blev det ett besök till -möbel butiken i Enköping, check 👍 Därefter åtskillig tid vid skärmen för att hitta någon läcker fondtapet som passar till möblemanget. Oj vad mycket läckra motiv det finns,, men flera av dem skulle man nog bli less på efter någon månad,, Jag letar abstrakta mönster. Jag är själv en abstrakt kreatör. Till sist valde jag en som kommer bli toppen, den kommer nog upp under veckan.

Vi har anlitat en målar-firma för allt jobb med rummet. Det är såå skönt att kunna slippa göra något själv, även om det kostar.. Två "målar"kvinnor, och de gör jobbet toppen. *****