Hjulkul 3:e resan 

Hjulkul med husbil -Tripp 3 

Det ska bli finväder till helgen, så vi drog en torsdag i september trots nederbörd, I Roslagen-s fann-mn.. Inboade i regnet... Som sedan övergick i en fin regnbåge. Inte mer att påpeka om denna plats..

Roslagen har vi lämnat bakom oss, huven vändes mot Årsunda Camping, utanför Sandviken. Fint och propert Efter x -antal felnavigation kom vi på spåret igen. Landat har vi nu gjort, och utforskat omgivningen lite.  Så här skönt har vi det,, såhär en måndag sista veckan i september +18 i skuggan. Det gäller att ta vara på de fina dagarna!  Snart matintag.. Bara gubben min är som haltar..   Ha det gott! 

Väntans tider.. Blev ett parti Rummy och en fika utanför bommen, när man kommer 1,5 tim innan incheckningen öppnar, utanför camping Silvköparen -Sala... In kom vi och vacker vy över vattnet bjöds det på vid Silvköparen camping, strax utanför Sala.

 Sista färden för denna säsong, på väg hem.. Vi har trots den sena leveransen av bilen, haft flera fina tripper i slutet av aug. och nu i september. Vårt lilla skott trivs utmärkt med livet på "rull" HBn går snart in i ide över vintern. Matte kommer längta till våren Inte lika stram min längre.  Hon har rattat Hbn drygt 200 mil nu. Husse,,, han  överlåter gärna ratten.. Din leksak säger han :) Väl mött på vägarna till våren.. Summa summarum hösten har varit toppen! Vi har haft en underbar höst med en frihet på hjul! Något som fler borde prova på, om möjlighet ges..