Hjulkul HöstTripp 1-22

Uppdatering pågår... 

28 aug. Böda Hamn Camping  Nu installerade,  hamnen inspekterad, och i morgon besöker jag fisk rökeri butiken . Stannar tills tisdag och ror ut ovädret som är på G, svarta moln norrifrån och åskan mullrar i fjärran, samt det blåser styv kuling, men vi står i lä från vinden.

26 aug. Timmernabben Nu är det såhär att vi körde vilse och inte hittade denna camping förra året,, Nu jäklar har vi laddat med navigatorer och jepp,, vi kom rätt! Timmernabben... Fin och lugn camping, med havet runt knuten.. Här levde jag rajtantajtan i unga år :))  "Timmernubben" kallade vi platsen då. Nu en Caravan klubb Camping, med lite sliten standard, men helt ok. 


25 aug. Ekön Nelly så söt i sina rosa shorts, på dygn 14 i löpet Nu är vi alla mätta å belåtna. Kvällen är ännu hyfsat ljum, med lite kvällsdis från havet. Bra dag . I morgon styr vi huven vidare..


Klara för avfärd. 24 augusti. Packat och stuvat, första stoppet blir på Ekön/Gryt, för att hämta grejer från vår husvagn.   I morgon drar vi vidare söderöver.. Öland  är tanken..Ingen tripp utan den årliga besiktningen, på som vanligt Opus i Enköping. Resultat... Utan anmärkning, vi kör ett år i taget, då den väger över 3,5 ton.


Hjulkul HT-22 Tripp 1