Tip Tops Carsara Coffee "Cazzie"

                                                       Tip Tops Carsara Coffee - Pudel Mellan *2021-11-04

                                                              

E: A'Monibe's Rome "Lilleman"                                                     U: Tip Tops Stars Of Fire, "Coffee" 

Klicka på en bild, så kommer den upp på din skärm utan text, och du kan bläddra emellan dem.

Nu har det gått ca tre veckor sedan Cazzie kom hem, och hon utvecklas med bravur hela tiden.  En liten fröken börjar nu träda fram.. Om än med krokodil fasoner, som sig bör när man är 11 veckor ung, en busig charmig personlighet visar sig.. Träningen går framåt, hon börjar lära sig skillnad på: Sitt, ligg, kryp, stanna, vänta, stå, stå fint. (Inomhus) Sitter fint och väntar på maten, sitter fint vid tambur- dörren, när vi klär oss för promenad.. Ibland tycker hon att det där med promenad är ytterst onödigt, och vill hellre sova.. Gullunge :) Nästa vecka.. På torsdag fyller jag 12 v. Stort"  Då ska jag få åka bil till vetten å få en spruta, säger matte..  Undrar om jag får åka i min alldeles Nya bilbur då.. ! 

Nu har hon blivit hemmastadd och vi har börjat träna att gå i koppel..  med blandat resultat,, men vi är på god väg. Första riktiga lilla promenaden, ser du här nedan:

Utebus..

Här tar matte över skriveriet.. Nedan, nyss hemkommen, undersöker Cazzie sitt nya hem.


Se bilder nedan: Min nya matte å husse hämtade mig hos min uppfödare i Katrineholm. när jag var ca: 8,5 vecka gammal.  Oj,, vad spännande med ny husse å matte. När de skrivit alla papper så sa vi hej då, och jag fick åka en annan bil. Men det var första gången jag var ensam hund i en bil,,, Jag gnällde lite och då satte sig nya matte i baksätet, då kändes det tryggt i min bur och jag somnade på stört nästan.. Zzzzz.. sen vaknade jag efter ett tag å vips var vi  "hemma" i Bålsta, där bor jag nu.. Å vad med spännande grejer att lukta in sig på, fick mat 2 ggr och "gjorde" sen somnade jag gott. Dagen efter väckte jag husse för matte sov zzz... Han gav mig maten osså var vi ut å "gjorde",, Nä, jag kissar inne så ofta jag hinner,, :) Men matte säger att vi jobbar på rumsrenheten,, Vad nu hon menar med det, hmm det begriper jag inget av än,,  Nåväl, matte har satt på mig ett halsband och ett långt snöre, hon kallar det koppel, sen skulle jag gå ute på en gräsmatta .. Trodde hon ja,, Jag satte mig på rumpan jag, vad då förflytta sig fastsatt i ett snöre till matte,, Nu Snart mat igen.. Å matte å husse ska också äta.. Du der hur jag har det på bilderna nedan.. Hörs en annan dag! Tass tass.. 

Klicka på en bild så kommer den upp på din skärm utan text.


Stamtavlan finner du här nedanför

Stamtavla

Klicka på  bilden så kommer den upp på din skärm