Dark Coffee`s Sir Cunningham

Mellanpudel - Dark Coffee`s Sir Cunningham "Pytteman" *2011-07-25 - 2021-04-21

Mitt hjärta brister. Min Älskade älskade gosse - Dark Coffee`s  Sir Cunningham "Pytteman" har blivit en Änglahund och förenad med sin ömma moder, långt långt där ovan molnen. Vi kommer alltid att minnas dig ..    // Matte & husse.

Du föddes som ensamvalp (inga kullsyskon) du kom till världen en varm sommarmorgon i juli, 2011. 184 gr tung, du växte upp här hemma och blev varsamt uppfostrad på pudelns vis med med hårda men rättvisa regler av din ömma moder "Glam" och matte. Vi tyckte du utvecklades så fint och valde att du skulle stanna inom familjen, för att ev "Bli nått framöver" Några utställningar som valp, junior, och unghund blev det. Du blev Bir valp, både 1: o 2: bästa junior/unghund, 4 CK + 1 R:Cert, vid 18 mån blev du slutmätt till 38 cm över havet, alltså mellanpudel, men född ur dvärglinjer. Mattes onda rygg gjorde att din täta svarta vackra päls i utställningsfrisyr klipptes ner. (växer ju ut nytt) Du kom att få behålla din svallande hårskrud i nacke och manke hela livet. Du var lite väl full av överskottsenergi som var knepig att hålla ordning på.. Full rulle all vakentid, och svårt med koncentrationen vid träningar, allt annat än att lyssna och lära var viktigare i din värld. Men värdens underbaraste humor hade du, läste av mattes känslor och tankar på långt håll. Du var en fena på klockslag, särskilt när det handlade om "fikadax" då vankades det "Dental-ben" Du talade med miner och hela kroppen, och du var som en öppen bok att läsa ur. Förlopp; I Maj 2020 blev du plötsligt svag i bakdelen, tappade bakbenen, matte uppsökte veterinären och din rygg röntgades, då fann vi förändringar i ländkotor + halsrygg samt ett gammalt diskbråck, (som du aldrig tidigar visat att du haft ont av) Vi fick remiss till Ortopedkirurgen på Strömsholm, och var där 1 augusti 2020, men en operation var utesluten. Ryggen slogs ut var 2-3/månad inkl smärtstillande, trots massage. Du hade även njurstenar som syntes på röntgen, och matte visste att en dag skulle de trilla ner, tiden gick och allt var som det skulle, så en dag i april 2021 visade sig dessa stenar så tokigt att det blev akut nästintill tvärstopp i kisseriet, vi valde med tanke på att Pytteman fått vara i konvalecent i nästan 1 år att ist få somna in och äntligen kunna springa fritt, där ovan molnen. Du Min/vår älskade lilla gosse Pytteman kommer alltid finnas i minnet

Vår egen Dark Coffee´s sir Cunningham "Pytteman" 2011 - 2021 

Du var ett energiknippe utöver det vanliga, men en helt underbar individ på alla vis! Bilderna talar sitt eget språk.,, Älskad och saknad!